voorzetrolluiken

Rolluiken, onderscheidend in preventie en isolatie

Comfort Plus rolluik: veilig en behaaglijk in een oogwenk
Geniet van de inbraakwerende eigenschappen, van de verhoogde privacy, van de goede geluidsisolerende eigenschappen en van de warmte- en koudewering. Geniet vooral echter van het optimale gebruiks- en bedieningsgemak dat het Mado® Comfort Plus rolluik u te bieden heeft.

Kracht door samenwerking
Mado® verwerkt in haar producten alleen maar grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Geen wonder dat er gekozen is voor onderdelen van het topmerk Heroal, marktleider op het gebied van rolluiken. De ijzersterke combinatie van Mado® en Heroal geeft u de zekerheid van een product, waarbij niets aan het toeval is overgelaten. Storingsvrij, degelijk, duurzaam en fraai. Precisiewerk met een maximum aan comfort!

Comfort Plus, tot uw dienst
Het Mado® Comfort Plus rolluik staat geheel in het teken van bedieningsgemak. Dit comfort kan actief en passief genoten worden, door de toepassing van een zeer geavanceerde motor met afstandbediening. Het kloppend hart in uw Comfort Plus rolluik wordt door Becker geleverd, het gerenommeerde Duitse motormerk, dat uitblinkt in betrouwbare en geavanceerde techniek. De toegepaste motor communiceert draadloos met de diverse bronnen van besturing en maakt daarmee het leggen van extra bekabeling overbodig. Deze intelligente motor is standaard voorzien van obstakeldetectie in zowel de op- als de neerrichting. Schade aan het rolluikpantser ten gevolge van vastvriezen of het op een openstaand venster lopen, behoort nu tot de verleden tijd.

Waarom rolluiken?
Rolluiken passen perfect bij een moderne levensstijl en integreren naadloos in uw dagelijks bestaan. Het uiterlijk van uw rolluiken bepaalt u als individu helemaal zelf: u zult verbaasd zijn over de vele mogelijkheden in uitvoering en kleuren. Rolluiken laten zich dus harmonieus verwerken in of aan uw huis en zullen op alle fronten bijdragen aan een optimaal woongenot. Wanneer u eenmaal gewend bent aan het zorgeloze gebruik van uw Mado® rolluiken, zult u niets anders meer willen.

Hou ongewenste elementen tegen!
Als het aankomt op het bieden van bescherming, dan bent u met Comfort Plus rolluiken het beste voorzien! Ze bieden bescherming tegen alle weersinvloeden, tegen lawaai, tegen inbraak en verhogen de privacy. Of u nu thuis bent, of van huis weg bent, uw rolluiken houden altijd de wacht. Overigens kunt u de Comfort Plus rolluiken ook in een speciale ventilatiestand zetten, zo laat u frisse lucht in huis, met de rolluiken dicht!

Warmte- en koudewering
Comfort Plus staat voor wooncomfort. Wist u dat u met deze rolluiken een goede klimaatbeheersing in huis haalt? Het Heroal pantser in de Comfort Plus rolluiken is dikker dan de gemiddelde pantsers in de zogenaamde 'mini-rolluiken'. De lamellen van het pantser zijn gevuld met PU-schuim en bieden een goede isolatie bij warmte en koude.

In de zomer zult u genieten van de verkoeling binnenshuis wanneer uw rolluiken naar beneden zijn. Nog een voordeel is, dat uw kozijnen langer mee zullen gaan. De schadelijke UV-straling van het zonlicht wordt immers tegengehouden door uw Comfort Plus rolluiken! 's Winters houdt u de kou buiten en blijft het binnen lekker behaaglijk. Een aanzienlijke reductie van tocht en koudetoetreding helpen daarbij ook nog eens om de stookkosten omlaag te krijgen.

Geluidswering
Het Mado® Comfort Plus rolluik biedt door de hoogwaardige lamellen een hele goede geluidsisolatie. Of het nu gaat om het weren van verkeersgeluiden, algemeen straatlawaai of andere geluiden. Het pantser en de geleiding zijn dusdanig op elkaar afgestemd, dat er nagenoeg geen 'lichtlekkage' plaats kan vinden. De Comfort Plus rolluiken zijn daardoor zeer geschikt voor mensen die in ploegendienst werken, of voor de babykamer.

Inbraakwering
Ongewenst bezoek kan met de Comfort Plus rolluiken prima op afstand gehouden worden. Rolluiken op zich zijn al behoorlijk inbraakpreventief, in uw Comfort Plus rolluik treft u echter een ingenieus 'anti-optil' systeem aan. Deze accessoire hoort standaard bij de reeds genoemde motor van Becker en zorgt ervoor, dat bij een poging om het pantser te lichten, het rolluik blokkeert. Wel zo slim! Uniek is de optionele, draadloze sensor voor op de ruit. Deze sensor reageert op licht en donker en werkt tevens als glasbreukmelder! Bij problemen zal het rolluik door de sensor automatisch naar beneden gestuurd worden.

Geborgenheid standaard inbegrepen
Met de Mado® Comfort Plus rolluiken maakt u van uw huis een veilige thuishaven, waarbinnen geen plaats is voor alle voornoemde, ongure elementen. De enorme verhoging van uw privacy die daar nog eens bij komt, zorgt ervoor dat u ongehinderd kunt genieten van de rust die u met uw rolluiken gecreëerd hebt.
Lekker leven, in een geborgen sfeer!

Mado® Comfort Plus rolluiken worden alleen door officiële Mado® dealers verkocht en aangebracht.


Comfort Plus rolluik: opties

Ronde extrusiekast
Tegen meerprijs kan het Comfort Plus rolluik worden voorzien van een ronde kast, waarin het pantser oprolt. Deze kast wordt gemaakt van geëxtrudeerd aluminium, waardoor ze ook op grote breedte strak van vorm blijft. Leverbaar in RAL kleuren. Mado® wil u wijzen op mogelijke nuance verschillen in kleur tussen de gemoffelde kast en de standaard pantserkleur. Geleiders worden om die reden meegespoten in de kleur van de ronde kast.


5 kanaals zender
Met de 5 kanaals zender kunt u met één en dezelfde zender verschillende rolluiken individueel aansturen of een groep rolluiken in één keer bedienen.
5 kanaals zender met timer
Deze zender biedt dezelfde mogelijkheden als de hierboven vermelde uitvoering, met als extra mogelijkheid het automatisch op- en neer laten gaan van de rolluiken middels een ingebouwde tijdklok.Detector voor de ruit
De sensor laat zich met een sterke zuignap op de ruit plakken en communiceert draadloos met de intelligente motor. De sensor biedt een individuele aansturing van het rolluik waar ze geplaatst is en kan dit rolluik intelligent aansturen op basis van metingen. Zo detecteert de sensor licht en donker en registreert trillingen van de ruit. Wanneer het glas extreem in trilling komt (storm) of breekt (inbraak, natuurgeweld), zal de sensor het rolluik naar beneden sturen.

Standaard kleuren
De lamellen van de Comfort Plus rolluiken kunnen uitgevoerd worden in de hieronder getoonde standaard kleuren. De echte kleuren kunnen afwijken van de getoonde kleuren! Niet alle lamelkleuren kunnen ook als omkastingskleur geleverd worden, e.e.a. afhankelijk van de gekozen kleur en/of het toe te passen formaat van de kast. Vraag uw dealer naar de details.